OM OSS

Velkommen til Julegenserbutikken.no – Norges første nettbutikk som rendyrker den humoristiske julegenser-tradisjonen! 

Vi elsker jula, og målet vårt har hele veien vært å få folk til å smile og le litt ekstra i den hektiske førjulstiden og den hyggelige romjulstiden.

Siden 2016 har vi solgt morsomme, stygge og kule julegensere. Nå sender vi til hele Europa, og det er ingenting som gleder oss mer enn å se våre fornøyde kunder vise frem julegenserne våre i sosiale medier, samt alle de tusenvis av gode tilbakemeldingene vi har fått på e-post og telefon.

Nedenfor kan du se en liten tidslinje som oppsummerer reisen fra vår spede fødsel i 2016 og frem til i dag!

2016

Julegenserbutikken.no drives av to kompiser som skulle ha julegensere julen 2015. Vi synes utvalget var snevert, og vi tenkte “dette må vi gjøre noe med!”. Som sagt, så gjort. Etter utallige e-poster, Skype-møter og telefoner med leverandører er vi stolte av hva vi fikk til i 2016 - en flott kolleksjon mange fikk stor glede av i jula! Totalt hadde vi 8 forskjellige design i butikken, og ble raskt utsolgt.

 

2017

I 2017 var det på tide å designe alt selv, og å gjøre en mer Europeisk vri på den Amerikanske tradisjonen. Designerne våre jobbet på og fikk inspirasjon fra juletradisjoner fra mange Europeiske land. Vi lyttet til kundene våre og landet på en kolleksjon med hele 17 forskjellige julegenser-design. Dette ble svært godt tatt i mot av våre kunder, og julegenserne våre var å se i både aviser, på kjendiser på Instagram og på TV. 

 2018

Etter en kjemperespons på julegenserne våre i 2017 har vi i år laget enda flere crazy design, og startet julegenserbutikker i mange land. Vi sender til hele Europa. Årets nye gensere er hakket drøyere og mer humoristiske enn tidligere, da vi fikk tilbakemelding fra dere om at dette var noe dere ønsket. 

Vi håper dere er fornøyd med utvalget vårt - og at genserne våre får deg til å trekke litt på smilebåndet!

Ha en riktig god jul! Og hvis du lurer på noe, er det bare å ta kontakt med oss, så svarer vi så fort vi kan.