Velkommen til Julegenserbutikken – Norges første nettbutikk som rendyrker den humoristiske julegenser-tradisjonen! Vi har julegensere for voksne og barn, i mange forskjellige design. Her finner du den perfekte outfiten til julegenserdagen på jobb, julebordet eller familiens julekort.

2015 - 2016

Julegenserbutikken.no drives av to kompiser som skulle ha julegensere julen 2015. Vi synes utvalget var snevert, og vi tenkte “dette klarer vi bedre selv!”. Som sagt, så gjort. Etter utallige e-poster, telefoner og vareprøver, er vi stolte av hva vi fikk til i 2016 - en flott kolleksjon mange fikk stor glede av i førjulstiden!

2017

I 2017 var det på tide å designe alt selv, og fornorske tradisjonen ytterligere. Designerne våre har jobbet knallhardt og fått inspirasjon fra både norske og amerikanske juletradisjoner. Vi har lyttet på kundene våre, gått gjennom utallige revisjoner, og endelig landet på 2017 kolleksjonen vår. Nå gleder vi oss til å vise den frem, og vi håper vi klarer å bringe frem et smil hos de som ser julegenserne våre! 

Bilde av Kristoffer og Kristian