Ja, det kan du! Velg alternativet "hente selv" i kassen, og du kan hente bestillingen din på vårt showroom/butikk på Nesbruveien 75, 1394 Nesbru i Asker kommune mellom kl 09-15

Vi sender daglig fra vårt lager på Nesbru i Asker. Dersom du ikke har fått bekreftelse på at bestillingen er pakket med sporingsnummer - gi oss beskjed så fort som mulig slik at vi rekker å gjøre endringen. Vennligst bruk vårt kontaktskjema - eller ring oss på telefon 22 34 34 34 mellom kl 09-15 på hverdager. 

Alle bestillinger før kl 14:00 blir sendt ut samme dag. I de store byene klarer PostNord som regel å levere i løpet av 1 virkedag, maks 2. Generelt kan vi si at i sentrale strøk kan du hente pakken din i løpet av 1-3 dager, mens PostNord kan bruke 3-5 virkedager i mer avsidesliggende strøk. 

Ja, alle ordre sendes med sporing gjennom PostNord MyPack. Du kan derfor følge pakken din hele veien fra vårt lager i Asker og hjem til postkassen din eller nærmeste hentepunkt.

Du har 14 dager på å hente pakken på ditt hentepunkt. En uavhentet pakke går i retur tilbake til vårt lager. Selvfølgelig skal du få tilbake pengene for varene du har kjøpt, men vi belaster et gebyr på kr 150 for frakt tur/retur samt håndtering.

Bruk kontaktskjema på siden vår, eller send en e-post til hei@julegenserbutikken.no. Her skriver du en kort melding med navnet ditt og ordrenummer, så svarer vi så fort vi kan med et returskjema du fyller ut og legger med i pakken, samt en forhåndsbetalt retur-adresselapp du printer ut og fester på pakken.

Tilbakebetaling utføres innen 5 virkedager etter at vi har mottatt pakken i retur. (Ved bytte eller retur trekker vi 79,- fra summen vi tilbakebetaler deg).

Huff - Ta kontakt med oss så hjelper vi deg så fort vi kan!

Etter du har trykket 'Gå til kassen' dukker det opp et felt i høyre kolonne på siden hvor det står "Gavekort eller rabattkode?". Her skriver du inn din kode. Deretter vil du se at beløpet endrer seg, så sant rabattkoden fortsatt er aktiv.