Generelt

Gjennom å handle hos oss, aksepterer og godkjenner du som kunde samtidig alle gjeldende betingelser. Julegenserbutikken.no er en nettbutikk eid av Yolofred AS (org nummer: 916896050 MVA). Yolofred AS er selger av produktene i denne nettbutikken. Minimumsalder for å handle på julegenserbutikken.no er 18 år.

Priser

Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK) og inkludert mva. Vi tar forbehold om prisendringer som resultat av prisendringer fra våre leverandører. Vi tar også forbehold om feil i prisen som skyldes feil på siden, samt alle andre tekniske feil. Prisene kan, ved forhold som er oppgitt her, bli endret uten varsel.

Tilgjengelighet

Alle varer i butikken er enten på lager eller kan skaffes fra leverandør i løpet av 5-7 virkedager. Dersom tilgjengelighet av en eller annen grunn skulle avvike fra dette, skal du som kunde selv kunne velge om du ønsker å opprettholde eller kansellere bestillingen. Dersom du ønsker andre (eller flere) varer enn de som ligger inne i butikken, så send oss en forespørsel slik at vi kan undersøke om vi kan bestille ønskede varer for deg (leveringstid må påregnes).

Frakt og levering (1-5 virkedager)

Julegenserbutikken.no sender med PostNord med sporing. Ved eventuelle reklamasjoner ta kontakt på hei@julegenserbutikken.no. Bestillinger sendes hver virkedag (mandag-fredag) fra vårt lager på Nesbru. Vi sender kun bestillinger til Norge. 

Betaling

  • Stripe

Du kan betale med Visa og MasterCard hos oss. Vi benytter oss av tredjepartsleverandør (Stripe) som er sertifisert på høyeste nivå av VISA. 

  • PayPal

Med PayPal kan du betale med din PayPal konto eller med Visa og MasterCard/Eurocard. Med PayPal har man de samme garantier og den samme trygghet som ellers når man handler med sine kort. Det er ingen oppbevaring av kortnummer i nettbutikken. Alt foregår online, med direkte autorisasjon av kjøper og selger.

Angrerett og retur

Ved kjøp av varer over internett har du angrerett i 14 dager. Hvis du ønsker å returnere varer til oss er det viktig at du fyller ut angrerettskjema og sørger for at produktet er godt beskyttet. For at retur skal godkjennes må produktet være i salgbar stand, dvs; ubrukt, med komplett emballasje. Ved retur av varer er det kunden som betaler returporto, jfr Lov om opplysningsplikt og angrerett m.v. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted (angrerettloven). Varer som returneres skal ikke sendes i oppkrav til oss.
Ved bruk av angrerett refunderer vi pengene etter at vi har mottatt og behandlet returen. Kanselleres ordren før vi har utsendt varene fører vi pengene tilbake til din konto. 

Kansellering

Ved kansellering av ordre under kjøpsprosessen blir ikke du ikke belastet. Kansellering/avbestilling av ordre etter at ordren er gjennomført gjøres til hei@julegenserbutikken.no. Om en ordre blir avbestilt etter at ordren er utsendt gjelder vanlige angrerett og retur regler som beskrevet ovenfor. 

Feil eller manglende leveranser

Dersom du mangler en vare eller har fått feil vare i forsendelsen din, må du ta kontakt med oss raskest mulig. Send oss e-post på hei@julegenserbutikken.no og skriv ordrenummer og hvilken vare som mangler eller er feillevert. Har vi gjort en feil retter vi selvsagt opp denne uten ekstra kostnad for deg. Hvis du oppdager at en pakke er skadet allerede ved avhenting på postkontoret, må du melde fra om dette med en gang på stedet. Oppdager du en transportskade først når du kommer hjem og åpner emballasjen - ta med deg hele forsendelsen inkludert emballasjen tilbake til postkontoret og fyll ut et skadeskjema. Postpersonalet vil hjelpe deg med utfyllingen. Dersom du har mottatt en vare som er ødelagt, må du også kontakte oss så snart som mulig. Det er viktig at du ikke kaster emballasjen varene kom i, vi kan trenge den i forbindelse med vår forsikring.

Personsikkerhet

Julegenserbutikken.no lagrer ingen andre opplysninger om kunden enn det vi trenger for å sende ut varer. Vi videreselger heller ikke slik informasjon. Ved betaling med kredittkort benyttes en sikker, ekstern løsning som gjør at vi selv aldri er i kontakt med kortnumre eller bankinformasjon, og dermed kan ingen hente ut slik informasjon hos oss.  

Ekstraordinære forhold

Julegenserbutikken.no er kun ansvarlig for tap for varen, dersom det er påvist feil eller mangler. Dette gjelder likevel ikke hvis julegenserbutikken.no godtgjør at mangelen skyldes forhold utenfor julegenserbutikken.no sin kontroll, og som julegenserbutikken.no ikke med rimelighet kunne ventes å unngå eller overvinne følgene av. Julegenserbutikken.no er ikke ansvarlig for indirekte tap som følge av mangler med mindre tapet er voldt ved grov uaktsomhet eller forsett fra julegenserbutikken.no sin side. Ved forbrukerkjøp kan ikke vilkårene være dårligere enn vilkårene i loven, jfr. Lov om forbrukerkjøp av 2002-06-21 nr. 34.

Til slutt

Er det noe du ikke fikk svar på her, eller har du andre spørsmål vedrørende salgs- og betalingsbetingelsene våre?

Ta kontakt og send en e-post til hei@julegenserbutikken.no